Produse tesa

De căteva decenii, tesa a fost şi este un fabricant de elită al benzilor adezive, cu propriile departamente de cercetare, dezvoltare, logistica şi vănzări. Prezenţa tesa în peste 50 de ţări, căt şi numeroasele inovaţii în domeniu, conduc la succesul produselor noastre in toate ariile de activitate din industrie.
În fabricile din Europa şi în alte colţuri ale lumii se produce o gamă largă de benzi adezive şi dublu adezive care vă satisfac orice cerinţe în mod rapid, sigur, eficient şi profesional. Produsele tesa îşi demonstrează zilnic calitatea în condiţii deosebite de lucru şi sunt supuse continuu la un control riguros. Orice recomandare sau sfat pe care îl oferim este rezultatul cunoştinţelor  în domeniu, bazate pe experiente practice.Tesa, unul dintre cei mai mari fabricanţi de benzi adezive din lume, produce peste 8000 de tipuri de benzi adezive. Unele produse au fost create special pentru aplicaţii individuale în timp ce altele au o plajă largă de aplicaţii. Benzile adezive tesa acoperă majoritatea aplicaţiilor din aproape toate domeniile de activitate din industrie şi nu numai.
Benzile adezive tesa îşi găsesc aplicaţii în toate domeniile de activitate din industrie. De aceea, am clasificat produsele noastre în următoarele categorii :

benzi adezive pentru ambalare

benzi adezive pentru fixare

benzi adezive pentru marcare

soluţii profesionale pentru clădiri,
construcţii şi renovări

soluţii profesionale pentru reparatii auto

benzi adezive pentru clişee

gama consumer